Ο μαθηματικός που με μια εξίσωση προβλέπει… Αρμαγεδδών

Ο μαθηματικός που με μια εξίσωση προβλέπει… Αρμαγεδδών
Ο μαθηματικός που με μια εξίσωση προβλέπει… Αρμαγεδδών

Μία απλή μαθηματική εξίσωση μπορεί να πει πολλά για το μέλλον της ανθρωπότητας.Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Πίτερ Τούρχιν, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, που ανακάλυψε αυτόν τον ιδιαίτερο μαθηματικό τύπο.

Ο Τούρχιν λοιπόν, με βάση αυτή την εξίσωση, προβλέπει έντονες αναταράξεις που θα κορυφωθούν αυτόν τον αιώνα.

Ο ίδιος λέει ότι η εξίσωση δεν θα μπορούσε να προβλέψει τη νίκη Τραμπ, αλλά «μπορεί να προβλέψει την άνοδο της κοινωνικής και πολιτικής αστάθειας, η οποία θα συνεχίσει να αυξάνεται, αν δεν συμβεί κάτι».

«Η κάθοδος δεν είναι αναπόφευκτη. Μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα.. είτε μία μία αλλαγή λιγότερο οδυνηρή, είτε με ένα εξ΄ολοκλήρου καινούργιο σχέδιο», ανάφερε στην Daily Mail.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν έντονες πολιτικές αναταραχές που θα κορυφωθούν κάποια στιγμή μέσα σε αυτόν τον αιώνα.

Ο ίδιος αναφέρει πως ότι η αναταραχή θα «υποκινηθεί» από την παγκόσμια ελίτ, καθώς οι πλούσιοι θα αυξηθούν με γρήγορους ρυθμούς, δημιουργώντας έτσι μία μεγαλύτερη πόλωση μεταξύ αυτών και των πιο φτωχών.

Ο ακαδημαϊκός προβλέπει επίσης τη στασιμότητα και την παρακμή του βιοτικού επιπέδου και την κατάρρευση της δημοσίας υγείας σε κάθε κράτος, με αποτέλεσμα την πτώση των κρατικών εσόδων και την αύξηση των δαπανών.

5 comments
denvertZ007
denvertZ007

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ...ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ,ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ;ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΧΙΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ...

triantafylloskerammydas
triantafylloskerammydas

ΚΑΝΑΣ ΕΒΡΕΟΣ ΘΑ ΗΝΑΙ

ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ

ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ

nplevris
nplevris

@denvertZ007 Καλά μην υπερβάλλουμε... δεν υπήρξε μόνο ο Καραθεοδωρή -χωρίς τελικό σίγμα...συχνά αναφέρεται (λανθασμένα) ως Καραθεοδωρής - ως μαθηματική δίανοια. Υπήρξαν πάπα πολλά "παιδιά" του Euler κι άλλων. Επαναλαμβάνω, θα ήθελα να μελετήσω την εξίσωση του κυρίου και το μοντέλο προδολής που πρεσβεύει στατιστικά

nplevris
nplevris

Ωραία! Περιμένω να δω την εξίσωση.....

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC