Γιατί γίνονται ουρές για τα γυαλιά ηλίου της VAGANZA;

Γιατί γίνονται ουρές για τα γυαλιά ηλίου της VAGANZA;

Ο σχηματισμός ουρών αναμονής έξω από καταστήματα για την απόκτηση κάποιου νέου προϊόντος δεν είναι κάτι νέο, τουλάχιστον στο εξωτερικό. Ένα μέρος του καταναλωτικού κοινού όταν θέλει να αποκτήσει για παράδειγμα το νέο iPhone,  είναι διατεθειμένο να κατασκηνώσει έξω από τα καταστήματα της Apple προκειμένου να το αποκτήσει.

Η είδηση όμως ότι και στην Ελλάδα πριν μερικές ημέρες σχηματίστηκαν ουρές έξω από καταστήματα οπτικών προκειμένου να εξασφαλισθεί η αγορά ενός νέου μοντέλου γυαλιών ηλίου της VAGANZA, αν δεν συνοδευόταν από φωτογραφίες θα φάνταζε απίστευτη. Τι ήταν όμως αυτό που παρακίνησε μερίδα των καταναλωτών να τη «στήσουν» για να αποκτήσουν ένα από αυτά τα γυαλιά; Mπορεί το διαδίκτυο να πλημμύρισε με οχετούς ύβρεων απέναντι σε όσους επέλεξαν να αφιερώσουν ένα πρωϊνό τους για να πάρουν αυτά τα γυαλιά πρώτοι, όμως τελικά  η κριτική μάλλον ήταν άδικη.

Αγοράσαμε και εμείς από το ηλεκτρονικό κατάστημα της VAGANZA κάποια από τα σχέδια της και το συμπέρασμα είναι πως δεν είναι τυχαίο αυτό που έχουν καταφέρει αυτοί οι άνθρωποι. Πρόκειται για εξαιρετικό concept γυαλιών, με ξύλινους καλοδουλεμένους σκελετούς, άπειρα σχέδια και είδη, που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα!  Το κυριότερο όμως είναι η τιμή τους. Αγοράζεις γυαλιά υψηλής ποιότητας ακόμη και με 30€ !

Συμπερασματικά, μπορεί οι ουρές συνήθως να είναι δείγμα υπερκαταναλωτισμού, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον είναι δείγμα καλλιέργειας καταναλωτικής συνείδησης. Good Job VAGANZA!

0 comments
Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC