Αυτή είναι η εφαρμογή που σου λέει αν… θα πέσει το αεροπλάνο σου ή όχι

Αυτή είναι η εφαρμογή που σου λέει αν… θα πέσει το αεροπλάνο σου ή όχι

Μία προγνωστική εφαρμογή για κινητά, όχι καιρού, αλλά αεροπορικού δυστυχήματος, έρχεται να ταράξει τα νερά στα αεροπορικά ταξίδια.

Με όλα αυτά που έχουν συμβεί το προηγούμενο έτος, όπως πτώσεις αεροσκαφών, εξαφανισμένες πτήσεις, επείγουσες προσγειώσεις, είναι φυσιολογικό το κοινό των αεροπλάνων να έχει θορυβηθεί και να έχει δημιουργηθεί ένας πανικός γύρω από το θέμα της ασφάλειας των αεροπορικών ταξιδιών. Υπάρχουν μάλιστα επιβάτες, που υποφέρουν από τη φοβία τους για τα αεροπλάνα και προτιμούν, όταν αυτό επιτρέπεται, να κάνουν πολύωρα ταξίδια με πλοία και αυτοκίνητα προκειμένου να αποφύγουν την μεταφορά δια αέρος.

amigoingdown2.jpg

Η λονδρέζικη εταιρία Vanilla Pixel, έρχεται να δώσει τέλος σε κάθε φοβία και αμφιβολία με την εφαρμογή για κινητά, που βάσει στατιστικών στοιχείων, σου λέει άμα το αεροπλάνο σου θα πέσει ή όχι. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της συγκεκριμένης εφαρμογής, σκοπός είναι να καθησυχάσει τους επιβάτες και όχι να σπείρει τον πανικό. Η εφαρμογή «Am i going down?» η αλλιώς «Θα πέσω;», επιβεβαιώνει τους χρήστες της ότι τα αεροπλάνα είναι τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς και δεν χρειάζεται να φοβούνται να τα χρησιμοποιήσουν.

appall.jpg

Η έμπνευση προήλθε από τη γυναίκα του δημιουργού, η οποία έπασχε από τη φοβία των αεροπλάνων, πράγμα που έκανε τα ταξίδια τους, πολύ δύσκολα. Με αυτή την εφαρμογή όμως, ο επιβάτης επιβεβαιώνεται ότι είναι ασφαλής και θα φτάσει σώος και αβλαβής στον προορισμό του και επιτυγχάνεται ένα πιο ήρεμο και με λιγότερο άγχος ταξίδι. Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iPhone, αλλά σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει και η εκδοχή για Android.

amigoingdown.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC