«Γιορτή» για τον Steve Jobs από την Apple

«Γιορτή» για τον Steve Jobs από την Apple

 

Μια μεγάλη γιορτή,όπως την χαρακτηρίζει η Apple, στην μνήμη του ιδρυτή της Steve Jobs, θα πραγματοποιήσει η εταιρεία … και για τον λόγο αυτό, θα κλείσει για κάποιες ώρες τα καταστήματα λιανικής πώλησης, σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες. 

Τις ώρες εκείνες, οι υπάλληλοι των καταστημάτων θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή μετάδοση της τελετής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό αμφιθέατρο της Apple, στα κεντρικά της γραφεία, στην Καλιφόρνια.

Η γιορτή, θα διεξαχθεί από τις 10.00 έως τις11.30, τοπική ώρα (19.00 ώρα Ελλάδος), ενώ θα προηγηθεί μια ακόμα τελετή στη μνήμη του οραματιστή της τεχνολογίας Jobs, στο πανεπιστήμιο Standford, την οποία θα παρακολουθήσουν στελέχη της Silicon Valley, πολιτικοί και άλλοι διάσημοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC