«Η ανθρωπότητα θα επιβιώσει μόνο στο διάστημα»

«Η ανθρωπότητα θα επιβιώσει μόνο στο διάστημα»

«Πρέπει να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε στο διάστημα για χάρη του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Δεν νομίζω ότι θα επιβιώσουμε για …

άλλα χίλια χρόνια, χωρίς να αποδράσουμε από τον εύθραυστο πλανήτη μας», δήλωσε ο διάσημος φυσικομαθηματικός, Στέφεν Χόκινγκ, υποστηρίζοντας ότι το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στο διάστημα!

Αν και δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο συμπόσιο που είχε διοργανώσει προς τιμήν του, με αφορμή τα 70ά του γενέθλια, το Πανεπιστήμιο του Cambridge, μίλησε στους προσκεκλημένους μέσω υπολογιστή. Υποστήριξε πως η Γη αντιμετωπίζει αυξανόμενο κίνδυνο για ένα πυρηνικό ή κλιματικό Αρμαγεδδώνα και προέτρεψε την ανθρωπότητα να εξαπλωθεί στο Σύμπαν.

Δήλωσε ακόμη αισιόδοξος ότι οι επιστημονικές και τεχνολογικές πρόοδοι θα επιτρέψουν τελικά στους ανθρώπους να εξαπλωθούν ακόμα και πέρα από το ηλιακό μας σύστημα και αυτή θα είναι η μόνη ασφαλιστική δικλείδα, όπως είπε, για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC