«Χάκαραν» την ιστοσελίδα του Alter

«Χάκαραν» την ιστοσελίδα του Alter

Χάκερς με την ονομασία «Evil Bytes» χάκαραν την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Alter και στη θέση της αρχικής σελίδας ανάρτησαν το δικό τους μήνυμα.Σε αυτό, μεταξύ άλλων, γίνεται ουσιαστικά αναφορά στα πρόσφατα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι, μεταξύ άλλων, «οι αξιότιμοι αντιπρόσωποί του (σ.σ του λαού), που υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια, όχι μόνο δεν του έδωσαν τίποτα, αλλά του πήραν ύπουλα αυτά που με κόπους χρόνων κατέκτησε».

«Τον κατάντησαν 50 χρονών και απολυμένο, με τρία στόματα να θρέψει. 30 χρονών άνεργο, να ζητιανεύει από τους γονείς του. 70 χρονών με 300 ευρώ σύνταξη….» αναφέρεται επίσης, ενώ οι χάκερς «καταγγέλλουν» και το ρόλο των δημοσιογράφων, οι οποίοι, όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, «φταίνε, γιατί γνωρίζουν τους συστηματικούς κλέφτες της πολιτικής και δεν τους καταγγέλλουν δημόσια».

Η λειτουργία του site αποκαταστάθηκε γρήγορα και τώρα έχει και πάλι την κανονική του μορφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC