Έκαναν μήνυση σε τυφλό γιατί κατέβαζε πορνό!

Έκαναν μήνυση σε τυφλό γιατί κατέβαζε πορνό!

‘Ενα στούντιο παραγωγής πορνό ταινιών κατέθεσε μαζική αγωγή εναντίον 3.500 ανθρώπων για παράνομο “κατέβασμα” μια ταινίας του. Το στούντιο πορνό …

Imperial Enterprises στην Καλιφόρνια, όμως λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Ένας από τους 3.500 παράνομους downloaders είναι τυφλός!

Ωστόσο, το στούντιο επιμένει ότι κατέβασε την ταινία καθώς μετά από έρευνα έφτασε στην IP που χρησιμοποιεί.

Η τανιία, με τον τίτλο “Λυσσάρες του Τόκιο” μπορεί να είχε και καλά ακουστικά εφέ αλλά δεν κατεβάζει κανείς γι’ αυτό μια πορνο ταινία.

Μιλώντας στην “Seattle Weekly”, δήλωσε ότι η υπόθεση είναι γελοία, καθώς δεν μπορεί να δει καμία ταινία, ενώ τα παιδιά του είναι μόλις 4 και 6 ετών και αποκλείεται να “κατέβασαν” αυτά το υλικό.

Πρόσθεσε ακόμα ότι το πιθανότερο είναι κάποιος να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν είχε βάλει κωδικό για να προστατέψει την WiFi σύνδεσή του.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC