Έκλεισαν τη σελίδα της αστυνομίας… κατά λάθος

Έκλεισαν τη σελίδα της αστυνομίας… κατά λάθος

Το Facebook έκλεισε απροειδοποίητα το βράδυ της Δευτέρας τη σελίδα της αστυνομίας της Δανίας προτού καταλάβει το λάθος του …

και την επαναφέρει, όπως δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο υπεύθυνος Τύπου της αστυνομίας, Γενς Γκρέγκερσεν.

«Ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε ότι η σελίδα είχε εξαφανιστεί» δήλωσε ο Γκρέγκερσεν, διευκρινίζοντας ότι η σελίδα της αστυνομίας στο Facebook είχε δημιουργηθεί μόλις πριν από έξι ημέρες.

«Επικοινωνήσαμε με το Facebook και αρχικά μας είπαν ότι δεν έχουν εξήγηση» πρόσθεσε.

Η σελίδα επανεμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα. Έπειτα από έρευνα η αστυνομία έμαθε ότι το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης έκλεισε τη σελίδα της κατά λάθος.

«Το Facebook αποφάσισε να κλείσει τη σελίδα χθες το βράδυ γιατί πίστεψαν ότι δεν ήταν η επίσημη σελίδα της αστυνομίας» εξήγησε ο Γκρέγκερσεν. «Ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν να μην το κάνουν ξανά» πρόσθεσε.

Η αστυνομία της Δανίας έχει μέχρι σήμερα 2.412 οπαδούς στη σελίδα της στο Facebook, ενώ στόχος της είναι να φτάσει τους 15.000 μέσα σε τρεις μήνες, σύμφωνα με τον Γκρέγκερσεν

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC