Έλον Μασκ: Δεν θέλω το Twitter για τα χρήματα – Οι άνθρωποι χρειάζονται ένα μέσο που να εμπιστεύονται

Έλον Μασκ: Δεν θέλω το Twitter για τα χρήματα – Οι άνθρωποι χρειάζονται ένα μέσο που να εμπιστεύονται

OΈλον Μασκ συνεχίζει να διεκδικεί την εξαγορά του Twitter και σε συνέντευξη που έδωσε, παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο παθιασμένος με την συγκεκριμένη πλατφόρμα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος μίλησε στους ft.com και ανέφερε πως ότι κάνει είναι γιατί θέλει να έχουν οι άνθρωποι μια πλατφόρμα που θα εμπιστεύονται, ώστε «να μοιράζονται ιδέες με διαφάνεια».

«Δεν θέλω το Twitter για τα χρήματα. Δεν είναι ότι θέλω να αγοράσω κάποιο γιοτ και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω. Δεν έχω κανένα σκάφος. Αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να έχουν το πιο αξιόπιστο και περιεκτικό εργαλείο για να μοιράζονται ιδέες με διαφάνεια, ώστε να μπορούν να το εμπιστεύονται», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «χαζολογάω στο Twitter… συχνά μπλέκω σε μπελάδες… Δεν ξέρω, θεωρώ ότι η αυτοέκφραση στο Twitter είναι τρελά θεραπευτική. Είναι ένας τρόπος για να περάσω το μήνυμα στο κοινό».

Σημειώνεται, ότι τον Απρίλιο, ο ιδιοκτήτης των Tesla και SpaceX προσέφερε 44 δισεκατομμύρια δολάρια για το Twitter, αλλά στη συνέχεια απαίτησε να ελεγχθούν τα στοιχεία της εταιρείας και ο αριθμός των fake λογαριασμών που χρησιμοποιούνται.

Σύμφωνα με τον Μασκ, το κοινωνικό δίκτυο υποτίμησε τον αριθμό των λογαριασμών αυτών, ενώ δεν παρείχε επίσης επαρκείς πληροφορίες όταν του ζητήθηκε. Ήταν επίσης δυσαρεστημένος με την πολιτική προσωπικού της εταιρείας. Αργότερα, στις 8 Ιουλίου, ο Μασκ ενημέρωσε το Twitter ότι αρνείται να το αγοράσει. Το κοινωνικό δίκτυο κατέθεσε αγωγή κατά του επιχειρηματία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC