Έρχεται ασύρματο δίκτυο στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έρχεται ασύρματο δίκτυο στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Δίκτυο στο διαδίκτυο μέσω wi-fi αναμένεται να έχουν στα ταξίδια τους, οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

 

Πολύ σύντομα οι … αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πραγματοποιούν το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους επιβάτες τους σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω δίκτυο wi-fi.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών 50/59 και 51/58 θα έχουν βελτιωμένη επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου καθώς και δυνατότητα πρόσβασης
στο Internet με smartphones ή usb sticks, μετά την εγκατάσταση συστήματος βελτίωσης του σήματος, σε συνεργασία με τις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, VODAFONE και WIND.
Το σύστημα αυτό λειτουργεί μέσω της τεχνολογίας ψηφιακής αναμετάδοσης και έχει πραγματοποιηθεί στα βαγόνια Α’ και Β’ θέσης και εστιατορίου. Σχετικές ενδείξεις ενημερώνουν τους επιβάτες στα βαγόνια, όπου έχει υλοποιηθεί η βελτίωση σήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC