Έρχεται εφαρμογή Facebook για iPad

Έρχεται εφαρμογή Facebook για iPad

 

υπάρχει ακόμα. Φαίνεται όμως πως κάτι ετοιμάζεται και θα εμφανιστεί τις επόμενες εβδομάδες, μετά από πολύμηνη ανάπτυξη. 

Ο Nick Bilton των Νew York Times, αναφέρει πως η εφαρμογή ετοιμάζεται σχεδόν ένα χρόνο τώρα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του iPad.

Θα περιέχει ειδικά προσαρμοσμένες εκδόσεις των Facebook Groups και Facebook Chat και θα εκμεταλλεύεται τις κάμερες του iPad για απευθείας ανέβασμα φωτογραφιών.

Από την πλευρά του Facebook, απέφυγαν να σχολιάσουν την ουσία της είδησης και να την επιβεβαιώσουν. Περιορίστηκαν στον να αναφέρουν την πολύ καλή σχέση που έχουν με την Apple και πως για την ώρα δεν έχουν τίποτε ανακοινώσιμο. Το ίδιο έπραξαν και από την πλευρά της Apple.

Σύμφωνα πάντως με τοn Nick Bilton, όχι μόνο το Facebook for iPad app είναι προ των πυλών, αλλά ετοιμάζεται και ειδική έκδοση του Facebook βελτιστοποιημένη για iPad!

πηγή: epcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC