Έρχεται η νέα συλλεκτική έκδοση του Xbox 360

Έρχεται η νέα συλλεκτική έκδοση του Xbox 360

H Microsoft και η LucasArts ετοιμάζουν μία νέα συλλεκτική έκδοση του Xbox 360 με αφορμή την κυκλοφορία του Star Wars … Kinect.

Με αφορμή το νέο Star Wars Kinect, η Microsoft σε συνεργασία με τη Lucas Arts, αναμένεται να κυκλοφορήσει μια συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων η οποία θα περιέχει εκτός φυσικά από το παιχνίδι, ένα Xbox 360 (320GB) εμφανώς επηρεασμένο από τον R2D2 καθώς κι ένα χειριστήριο που σχεδιασμός του παραπέμπει στον C3PO.

Το Kinect θα είναι άσπρο και το καλύτερο απ’ όλα θα είναι οι ήχοι από την ταινία Star Wars που θα παράγει το Xbox 360 κάθε φορά που ο χρήστης ανοίγει το σύστημα ή το πορτάκι!

Τέλος στο πακέτο θα περιλαμβάνονται ακόμα ένα headset, το Kinect Adventures καθώς και αποκλειστικό DLC υλικό.

Η τιμή της Star Wars έκδοσης του Kinect στις ΗΠΑ, θα είναι στα $449,99  ενώ παραμένει άγνωστη για την ώρα η τιμή της στην Ευρωπαϊκή αγορά

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC