Έρχεται μέσα στο 2023 το PS5 Pro;

Έρχεται μέσα στο 2023 το PS5 Pro;

Το Playstation 5 μπαίνει στον τρίτο χρόνο ζωής, με έντονη φημολογία να έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό για τη κυκλοφορία μίας νέας πλατφόρμας, του PS5 Pro, όπως είχε γίνει παλαιότερα και με το PS4.

«Μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2022, οι συνολικές πωλήσεις θα έχουν ξεπεράσει τα 37 εκατομμύρια. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για την πλατφόρμα. Δε μπορώ να μιλήσω για λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να ανυπομονείτε για το 2023!», απάντησε ο Hideaki Nishino, υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony, σε σχετική ερώτηση του γνωστού ιαπωνικού μέσου Famitsu.

Η απάντηση αυτή δεν ερμηνεύεται ως αρνητική, καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι η εταιρεία σχεδιάζει κάτι για το hardware μέσα στο 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC