Έρχεται νέο παιχνίδι από τη Google για το Google+

Έρχεται νέο παιχνίδι από τη Google για το Google+
H Google βλέποντας την επιτυχία που έχουν τα παιχνίδια σ … το Facebook, αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο τρόπο για να προωθήσει το Google+ 

Η εταιρία δημιούργησε λοιπόν διάφορα βίντεο στα οποία οι χάρτες Google Maps μετατρέπονται σε ένα παιχνίδι 3D λαβύρινθου στο οποίο ο χρήστης παίρνει τον έλεγχο μίας μπάλας και προσπαθεί να την οδηγήσει μέσα από διάφορες πόλεις στην… έξοδο.

Το πρωτότυπο παιχνίδι αυτό αναμένεται να γίνει πολύ δημοφιλές στους χρήστες που έχουν κάποιο smart phone που υποστηρίζει motion sensitive λειτουργία όπως είναι το iPhone.

Το νέο παιχνίδι της Google για το κοινωνικό δίκτυο της, θα είναι έτοιμο μέσα στο Φεβρουάριο όπου και θα δοθεί στους χρήστες του Google+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC