Έρχεται το αυτοκαθαριζόμενο πληκτρολόγιο

Έρχεται το αυτοκαθαριζόμενο πληκτρολόγιο

Κατά βάθος, οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι τα πιο «μολυσμ …

ένα» αντικείμενα, είναι εκείνα τα οποία πιάνουμε όλη την ημέρα και ένα από αυτά είναι φυσικά το πληκτρολόγιο του υπολογιστή.

Μία λύση είναι το απολυμαίνουμε συχνά με τα διάφορα ειδικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, μία άλλη λύση είναι αυτή που βρήκαν δύο πρώην εργαζόμενοι της Microsoft πάνω στον τομέα του hardware, την οποία ανέπτυσσαν από το 2008 στην εταιρεία τους Vioguard και περίμεναν την έγκριση από τους απαραίτητους φορείς.

Οι εν λόγω κύριοι κατασκεύασαν ένα πληκτρολόγιο το οποίο με την εκπομπή υπεριώδους ακτινοβολίας αυτό-αποστειρώνεται. Αν και ο FDA το έχει πλέον εγκρίνει, κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι είναι σε θέση να σκοτώσει μόνο τα δύο τρίτα των μικροβίων που ζουν σε αυτό, με αποτέλεσμα όσοι επιθυμούν ένα απόλυτα καθαρό «υγιές» πληκτρολόγιο να χρειαστεί να το καθαρίσουν και με το χέρι.

Από το ολότελα πάντως κάτι είναι και αυτό, μιας και οι περισσότεροι ελάχιστες φορές καθαρίζουν το πληκτρολόγιό τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC