Έρχεται το καλοκαίρι το νέο λειτουργικό της Apple!

Έρχεται το καλοκαίρι το νέο λειτουργικό της Apple!
H Apple, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι την νέα έκδοση του Mac OS που θα ονομάζεται Mountain Lion. 

Η εταιρία … μόλις τον Ιούλιο κυκλοφόρησε την έκδοση Lion  του Mac OS και όπως όλα δείχνουν με αυτή την κίνηση της, η εταιρία σκοπεύει κάθε χρόνο να κυκλοφορεί από μία νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για Mac όπως κάνει τόσο καιρό για τις iOS συσκευές της.

Έτσι λοιπόν το Mountain Lion αναμένεται να έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα είναι συμβατά με τις iOS συσκευές όπως το iCloud, το iMessage, το Notification Center, το AirPlay, τα Reminders, καθώς και νέα εργαλεία ασφαλείας του υπολογιστή από τους ιούς και τα κακόβουλα προγράμματα.

Η Apple για την ώρα δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mountain Lion όμως πολύ σύντομα περιμένουμε να μάθουμε…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC