Έρχεται το νέο Xbox Media Remote!

Έρχεται το νέο Xbox Media Remote!

Τον Νοέμβριο, οι κάτοχοι του Xbox 360 θα μπορούν να ελέγχουν τη διασκέδαση … στη κονσόλα τους, με μια συσκευή εύκολη στη χρήση.

Με το νέο Xbox 360 Media Remote, οι φίλοι του Xbox 360 μπορούν να πλοηγηθούν στο μενού και να κάνουν αναπαραγωγή DVD και CD.

Το Xbox 360 Media Remote μπορεί να ρυθμίσει επίσης τον ήχο και την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση (power) σε πολλές γνωστές μάρκες τηλεοράσεων. Το Xbox 360 Media Remote θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα στις αρχές του Νοεμβρίου.

Ο έλεγχος με το Media playback περιλαμβάνει play/pause, skip forward, fast forward, skip back, fast back και display για έλεγχο DVD,CD και βιντεοσκοπήσεις. Ο έλεγχος του TV περιλαμβάνει power on/off, volume up/down, mute and TV input. Το Xbox 360 Media Remote περιλαμβάνει τα κουμπιά A, B, X, Y για να πλοηγηθείτε στο μενού, D-Pad πλοήγηση, back και select.

Το Xbox 360 Media Remote είναι γυαλιστερό στις άκρες του και τα κουμπιά είναι φτιαγμένα από καουτσούκ. Περιλαμβάνει επίσης 2 μπαταρίες ΑΑΑ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC