Έρχεται το next-gen iPad της Apple

Έρχεται το next-gen iPad της Apple

Το DigiTimes ισχυρίζεται ότι οι κατασκευαστές-συνεργάτες της Apple, έχουν αρχίσει ήδη την αποστολή εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για την τρίτη …

γενιά iPad, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να μειώσουν την παραγωγή εκείνων του iPad 2.

Η έκθεση αναφέρει ότι η παραγωγή iPad 2 αναμένεται να παραμείνει σταθερή στις 14-15 εκατομμύρια μονάδες για το τρίμηνο Δεκεμβρίου, πριν μειωθεί σε 4-5 εκατομμύρια μονάδες κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, με τις πηγές να υποδεικνύουν ότι η παραγωγή των λεγόμενων iPad 3 θα φτάσει τις 9,5 με 9,8 εκατομμύρια.

Το Commercial Times της Κίνας αναφέρει ότι ο αναλυτής Kevin Chang της Citigroup υποστηρίζει πως η Foxconn θα αρχίσει την παραγωγή της συσκευής τον Ιανουάριο, ενώ η παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία, επίσης, πρόσφατα, υποστήριξε ότι το τρίτης γενιάς iPad θα φτάσει τον Φεβρουάριο, ένα μήνα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που αναφέρουν οι πηγές του DigiTimes. Ο Αναλυτής Richard Gardner, δήλωσε ότι σύμφωνα με τις δικές τους πηγές, έχουν ξεπεραστεί όλα τα τεχνικά εμπόδια για την κατασκευή της συσκευής.

Η Apple έχει μέχρι στιγμής προτιμήσει να απελευθερώσει τις προηγούμενες γενιές iPad την άνοιξη. Το αρχικό iPad ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2010 και ξεκίνησε την κυκλοφορία του τον Απρίλιο και το δεύτερης γενιάς iPad ανακοινώθηκε το Μάρτιο του τρέχοντος έτους και άρχισε να κυκλοφορεί ένα μήνα μετά.

Για την επόμενη γενιά iPad περιμένουμε ότι θα περιλαμβάνει μια οθόνη ποιότητας Retina Display, με την Wall Street Journal να αναφέρει τον προηγούμενο μήνα πως η Apple έχει συνεργαστεί με την Sharp για την παραγωγή των LCD πάνελ για το επόμενο iPad. Τα εν λόγω πάνελ φημολογούνται ότι θα χρησιμοποιούν τεχνολογία IGZO (ίνδιο, γάλλιο, ψευδάργυρο) για να επιτρέπουν μια πιο λεπτή σχεδίαση, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Μια πρόσφατη έκθεση από την Ιαπωνία θέλει τα iPad 3 να είναι ελαφρώς παχύτερα από την τρέχουσα έκδοση, δίχως όμως να αιτιολογείται η υποτιθέμενη αυτή αύξηση. Η συσκευή θα εξακολουθήσει, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες να είναι συμβατή με το Smart Cover της Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC