Έρχονται νέες εφαρμογές για το Facebook!

Έρχονται νέες εφαρμογές για το Facebook!

Νέες εφαρμογές έρχονται στο Facebook για ακόμα καλύτερη κοινωνική δικτύωση μεταξύ των χρηστών.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σε εκδήλωση που … έγινε στο San Francisco, ανακοίνωσε οτι πλέον οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες από 60 νέες εφαρμογές για το Facebook Timeline.

Οι εφαρμογές αυτές θα επιτρέπουν στο χρήστη να βάζει στο Facebook Timeline του, τις δραστηριότητές του και στη συνέχεια να ρυθμίσει σε ποιους φίλους του θα εμφανιστούν.

Οι δραστηριότητες αυτές μπορεί να είναι από το τι ταινία βλέπει μέχρι τι ταξίδια ετοιμάζεται να κάνει, ανάλογα πάντα με τις εφαρμογές που έχει επιλέξει να .

Μερικές από τις νέες εφαρμογές είναι υπηρεσίες και ιστοσελίδες όπως το AirBnB, το Runkeeper, το Pintrest, η Guardian, το Dailymotion, το Living Social, η USA Today και πολλές ακόμα.

Σκοπός αυτής της κίνησης του Facebook είναι να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διάρκεια παραμονής των χρηστών στο site.

Από την πλευρά τους, οι developers ακόμα και όσοι είναι εκτός του Facebook θα μπορούν να αναπτύξουν δικές τους εφαρμογές που στην συνέχεια θα πρέπει να στείλουν στο Facebook για να εγκριθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC