Έρχονται οι Bluetooth Smart ready συσκευές!

Έρχονται οι Bluetooth Smart ready συσκευές!

Όλες οι νέες συσκευές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Βluetooth 4.0 θα ονομάζονται Smart ready.

Το νέο πρωτόκολλο Bluetooth 4.0 επικεντρώνεται … στις χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας συσκευές με αισθητήρες, που λειτουργούν με μπαταρίες ρολογιού όπως για παράδειγμα διάφορα εργαλεία αυτοματισμού σπιτιού, μετρητές σάκχαρου και άλλα.

Το Bluetooth 4.0 παρόλο που έχει ανακοινωθεί από το 2010 δεν έχει γίνει ακόμα πολύ δημοφιλές μιας και πολύ λίγες συσκευές το χρησιμοποιούν, πόσο μάλλον smartphones.

To νέο iPhone 4S έχει ένα κάρο βελτιώσεις τις οποίες η Apple τις έχει προωθήσει μέσα από τις διαφημίσεις της χωρίς όμως να έχει προωθήσει το γεγονός οτι το νέο της Smartphone είναι το πρώτο διαθέσιμο smart phone της αγοράς που υποστηρίζει το Bluetooth 4.0.

Με αφορμή αυτό η ομάδα Bluetooth SIG δημιούργησε ένα νέο λογότυπο και όνομα για να περιγράψει αυτές τις συσκευές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο αυτό.

Έτσι λοιπόν όποια ασύρματη συσκευή χρησιμοποιεί είναι συμβατή με το Bluetooth 4.0 θα ονομάζεται Bluetooth Smart ή Bluetooth Smart Ready.

Τέλος εκτός από το iPhone 4S που είναι Bluetooth Smart ready smartphone, η Apple cuartino έχει ενσωματώσει το νέο Bluetooth 4.0 στα τελευταία μοντέλα Mac Mini και MacBook Air.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC