Έρχονται σύντομα tablet υψηλής ανάλυσης

Έρχονται σύντομα tablet υψηλής ανάλυσης

Μαζί με την αύξηση των επεξεργαστικών δυνατοτήτων των tablet και των smartphones παρατηρείται και η τάση για αύξηση …

της ανάλυσης της οθόνης τους. Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι το ipad 3 που αναμένεται να ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον θα φέρει οθόνη υψηλής ανάλυσης αλλά η Asus και η Lenovo πρόλαβαν την apple στη στροφή και παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις με αναλύσεις που μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο σε desktop και laptop.

Η Asus αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση – όχι διάδοχο – του Transformer Prime (πιθανότατα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Hasbro), με το γνωστό Tegra 3 χρονισμένο στα 1.3 Ghz, Super IPS+ / Gorilla glass οθόνη 10.1 ιντσών με ανάλυση 1920×1200, και android 4.0.1 σε δύο εκδόσεις των 32 και 64 GB και τιμές στα 600 και 700 δολάρια αντίστοιχα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τετράμηνο του έτους και θα χρησιμοποιεί το ίδιο πληκτρολόγιο/docking station με το υπάρχον μοντέλο.

Η Lenovo εισέρχεται στην εποχή των τετραπύρηνων ταμπλετ με το LePad K2010 ή IdeaTab K2, με Tegra 3 ταπεινά χρονισμένο στα 1.7GHz και φυσικά IPS οθόνη 10.1 ιντσών και ανάλυσης, τί άλλο, 1920×1200. Καμία αναφορά προς το παρόν ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας ενώ δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φθηνό.

Και η Acer φαίνεται να είναι έτοιμη να διαθέσει tablet ανάλυσης 1080p, η οποία παρουσίασε ένα εργοστασιακό πρωτότυπο που ενδέχεται να διαφέρει σημαντικά από το τελικό προϊόν, αν αυτό κυκλοφορήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC