Έρχονται τηλεοράσεις από την Apple

Έρχονται τηλεοράσεις από την Apple

Φαίνεται ότι ο Steve Jobs φιλούσε το τελευταίο «One More Thing…» του για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει … στον Walter Isaacson, τα οποία και ο τελευταίος έχει μεταφέρει στην επίσημη βιογραφία του ιδρυτή της Apple, ο Jobs κατάφερε να «σπάσει τον κώδικα» και να δημιουργήσει το απόλυτο σετ τηλεόρασης.

Μάλιστα, ο αναλυτής Gene Munster της Piper Jaffray που έχει ειδικότητα στα της Apple σημειώνει πως μία νέα σειρά συσκευών της κατηγορίας θα εμφανιστούν από την εταιρία του Κουπερτίνο μέσα στο 2013.

Συγκεκριμένα, ο Munster τονίζει πως «βάσει πληροφοριών που έχουμε από meeetings που έγιναν στις 11 Ιανουαρίου στην Ασία, η Apple εξετάζει σοβαρά να επενδύσει στην παραγωγή LCD displays που θα ξεκινούν από τις 3.5 ίντσες και θα φτάνουν μέχρι και τις 50.

Μάλιστα, στις 11 Σεπτεμβρίου συναντηθήκαμε με έναν προμηθευτή της Apple, ο οποίος μας ανέφερε πως ο σχεδιασμός κάποιων πρωτότυπων Apple τηλεοράσεων έχει ήδη ξεκινήσει».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC