Έτοιμος για «κατέβασμα» ο Firefox 8

Έτοιμος για «κατέβασμα» ο Firefox 8

 

Οι χρήστες θα μπορούν να «κατεβάσουν» από σήμερα τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Mozilla Firefox … 8. 

H νέα έκδοση έρχεται περίπου έξι εβδομάδες μετά την διάθεση της προηγούμενης έκδοσης, η οποία περιείχε πιο αποδοτική χρήση της μνήμης, καλύτερη συμβατότητα με άλλα προγράμματα λογισμικού, μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη ασφάλεια.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που αφορούν κυρίως την εκτέλεση του λογισμικού από τρίτα μέρη, ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση. Επίσης ο Firefox 8 επιτρέπει την χρήση του Twitter ως μηχανής αναζήτησης, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να ενημερώνονται άμεσα από το κοινωνικό δίκτυο.

Το πρόγραμμα πλοήγησης εκκινεί πιο γρήγορα, έχει μεγαλύτερη σταθερότητα, υποστηρίζει περιεχόμενο HTML5 και επιτρέπει καλύτερη διαχείριση της μνήμης του συστήματος. Η επίσημη διάθεση του προγράμματος θα γίνει σήμερα από το διαδικτυακό τόπο του Mozilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC