Έτσι θα είναι η νέα Nikon D4;

Έτσι θα είναι η νέα Nikon D4;

Η φημολογία γύρω από την Nikon D4, τη περιβόητη διάδοχο των D3 και D3s, έχει αρχίσει και φουντώνει για …

τα καλά.

Ένα λεπτομερές, αν και ανεπιβεβαίωτο, φυλλάδιο με τις τεχνικές προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες εβδομάδες και τώρα το συχνά αξιόπιστο Nikon Rumours, έχει αναρτήσει την φωτογραφία μίας Nikon φωτογραφικής η οποία υποτίθεται πως είναι η D4, αν και το γκρι πλαίσιο που καλύπτει το διακριτικό όνομα της μηχανής πυροδοτεί κάποιες αμφιβολίες.

Εν γένει, η δήθεν D4 μοιάζει να ακολουθεί το σχεδιασμό της D3s, σε μια πιο όμως συμπιεσμένη έκδοση, διατηρώντας ωστόσο, όλα τα κουμπιά, ports και dials, στο μπροστινό τουλάχιστον μέρος της.

Έχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε η D3 και η Nikon χρειάζεται σίγουρα μια απάντηση στην «τερατώδη» X 1D της Canon που θα κάνει την εμφάνισή της φέτος την άνοιξη.

Στην επερχόμενη έκθεση CES περιμένουμε να δούμε αρκετά από τον χώρο των ψηφιακών μηχανών και η D4 είναι σίγουρα μία από τις πρωταγωνίστριες που θα κλέψουν την παράσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC