Έχασε 34 δισεκατομμύρια δολάρια πουλώντας τις μετοχές της Apple!

Έχασε 34 δισεκατομμύρια δολάρια πουλώντας τις μετοχές της Apple!

Ένας από τους αρχικούς ιδρυτές της Apple πούλησε το μερίδιο του πολύ νωρίς κι έχασε στην ουσία 34 δισεκατομμύρια δολάρια.O Ron Wayne είναι ένας από τους ιδρυτές της Apple, ο οποίος όμως πούλησε δέκα μέρες  μετά την ίδρυση της εταιρείας το 10% που του αντιστοιχούσε επειδή πίστευε ότι το ρίσκο ήταν μεγάλο και οτι η εταιρία δεν του προσέφερε όσα θα ήθελε.

Η κίνηση του αυτή αποδείχθηκε τελικά λάθος αφού αν κρατούσε το μερίδιο του μέχρι σήμερα η περιουσία του θα άξιζε περίπου 35 δις δολάρια.

Η δουλειά του Wayne στην Apple ήταν κυρίως μεσολαβητική και όχι τεχνική όπως ήταν του Jobs και του Wozniac και στην ουσία θα διεκπεραίωνε τα διάφορα επιχειρησιακά θέματα.

Σίγουρα στον χώρο της τεχνολογίας υπάρχουν πολλές παρόμοιες ιστορίες, όμως αυτή σίγουρα είναι μία από τις μεγαλύτερες αφού αφορά την πιο πολύτιμη εταιρεία του που υπάρχει στον κόσμο σήμερα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC