Έψαχνε χορηγό… κι έβαλε τον εαυτό του στο eBay!

Έψαχνε χορηγό… κι έβαλε τον εαυτό του στο eBay!

Στην προσπάθεια του να βρει σπόνσορα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έβαλε τον εαυτό του σε δημοπρασία στο ebay. O Βρετανός sprinter των 100/200 μέτρων, James Ellington, στην προσπάθειά του να βρει χορηγό για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, έβαλε τον εαυτό του σε δημοπρασία στο ebay.

Εξαιτίας τραυματισμών, James Ellington απουσίαζε από την ενεργό δράση περίπου τέσσερα χρόνια με αποτέλεσμα τώρα που είναι ο ο ταχύτερος Βρετανός στα 200 μέτρα να μην έχει κάποιον χορηγό.

Βλέποντας λοιπόν οτι οι προσπάθειες που έκανε με τις εταιρίες δεν έβγαζαν πουθενά αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του στο eBay για να βρει χρήματα.

Όπως μπορείτε να δείτε η τελευταία προσφορά για την ώρα είναι στις 31.200 λίρες δηλαδή κοντά στα 35.000 ευρώ και καλύπτει το μισθό του αθλητή και τα έξοδά του, οπότε ο Ellington κατάφερε με αυτό τον τρόπο, να βρει χορηγό για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC