Ήρθε στην Ελλάδα η συνδρομή για Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις

Ήρθε στην Ελλάδα η συνδρομή για Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις

Τελικά ήρθε και στην Ελλάδα η προαιρετική συνδρομή σε Facebook και Instagram, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα social media χωρίς διαφημίσεις.

Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν τρία διαφορετικά πακέτα, με μόνο το ένα να είναι δωρεάν. Συγκεκριμένα, αν κάνουν δωρεάν χρήση θα βλέπουν εξατομικευμένες διαφημίσεις, δηλαδή θα επικρατεί η τωρινή κατάσταση, όπου χορηγούμενα προϊόντα εμφανίζονται ανάμεσα στις αναρτήσεις. Ωστόσο, αν επιλέξουν να πληρώσουν, δεν θα βλέπουν καμία διαφήμιση.

Αν κάποιος κάνει εγγραφή μέσω browser θα πληρώσει 9,99 ευρώ, ενώ αν κάνει εγγραφή μέσω iOS ή Android θα δώσει 12,99 ευρώ, λόγω των χρεώσεων που θέτουν Apple και Google.

Μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, η αρχική συνδρομή καλύπτει όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς στο Κέντρο Λογαριασμών ενός χρήστη. Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου 2024, θα ισχύει μια πρόσθετη χρέωση 6 ευρώ (για εγγραφή μέσω browser) και 8 ευρώ (για εγγραφή μέσω iOS ή Android) για κάθε επιπλέον λογαριασμό που αναφέρεται στο Κέντρο Λογαριασμών ενός χρήστη.

Ακολουθούν εικόνες από το Facebook, που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο η Meta ενημερώνει τους χρήστες της, αλλά και οι επιλογές που μπορούν να διαλέξουν:

Υπενθυμίζεται, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ανακοινώσει στη Meta να να μην χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για στοχευμένες διαφημίσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία έβγαζε χρήματα, τα οποία κέρδιζε από κόσμο που δεν εργάζονταν για λογαριασμό της.

Η Meta λοιπόν, ανακοίνωσε χρήστες δύο ταχυτήτων, αφού όσοι επιλέξουν να χρησιμοποιούν δωρεάν τις εφαρμογές, λαμβάνουν επίσημα υπόψιν ότι η εταιρεία θα αντλήσει τα δεδομένα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC