Ίντερνετ στο εξωτερικό με μόλις 2 ευρώ!

Ίντερνετ στο εξωτερικό με μόλις 2 ευρώ!
Internet στην Ευρώπη με απόλυτο έλεγχο του κόστους και ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι πελάτες της …
Cosmote με τη νέα υπηρεσία Travel & Surf. 

Οι συνδρομητές του Travel & Surf θα μπορούν να πλοηγούνται στο internet επιλέγοντας ένα από τα ημερήσια πάσο πρόσβασης που τους προσφέρει συγκεκριμένο όγκο δεδομένων για χρήση εντός 24 ωρών.

Η επιλογή γίνεται απλά και εύκολα μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της υπηρεσίας, στην οποία οδηγούνται αυτόματα κάθε φορά που χρειάζονται να επιλέξουν ένα νέο πάσο.

Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές της Cosmote μιλούν στις χώρες της Ευρωζώνης ακόμη πιο οικονομικά, καθώς απολαμβάνουν μειωμένες χρεώσεις κατά 10% για τις εξερχόμενες κλήσεις και κατά 27% για τις εισερχόμενες κλήσεις.

Πάσο Πρόσβασης / Χρέωση      Δωρεάν Όγκος Δεδομένων                Διάρκεια
2,00 €                                                          2 ΜΒ
5,00 €                                                         10 ΜΒ                                      24ώρες
10,00 €                                                    Απεριόριστος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC