Αγανακτισμένοι hacker κατά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Αγανακτισμένοι hacker κατά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

 

Στόχος επίθεσης hacker έγινε η ιστοσελίδα της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου. Ο hacker με την ονομασία «paCMan» στο κείμενο … που ανήρτησε στην σελίδα εκφράζει την αγανάκτηση του για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, το χρέος και τη στάση της αστυνομίας στις διαδηλώσεις.

Το μήνυμα γράφει:

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει το λαό της να υποφέρει με σκοπό να βρει τα χρήματα να ξεπληρώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αλλά ο λαός υποφέρει γιατί το χρέος δημιουργήθηκε από την διεφθαρμένη κυβέρνηση, όχι μόνο της παρόντος πολιτικού κόμματος αλλά όλων.

Όταν οι άνθρωποι άρχιζαν να διαμαρτύρονται ειρηνικά προσπαθήσατε να τους τρομοκρατήσετε. Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να συζητούν δημόσια στα blog προσπαθήσατε να τους σταματήσετε επιβάλλοντας ένα νόμο κατά της ανωνυμίας των blogger.

Αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε τη φωνή του δίκιου, γιατί οι άνθρωποι δεν θα κλείσουν ποτέ τα μάτια τους σε αυτό που είναι δίκαιο. Προσπαθείτε να κρατήσετε τα στόματα μας κλειστά αλλά κάθε φορά που προσπαθείτε να μας τρομοκρατήσετε βρίσκουμε ένα νέο τρόπο για να σπάσουμε αυτή την κυριαρχία της τρομοκρατίας.

Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους λαούς τους»

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

 

 

Insomnia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC