Ακούστε τη φωνή σας στο ραδιόφωνο

Ακούστε τη φωνή σας στο ραδιόφωνο

Μέχρι τώρα ακούγατε τις υπέροχες φωνές των αγαπημένων σας ραδιοφωνικών παραγωγών πίσω από τα μικρόφωνα.

Ήρθε η ώρα να …

ακούσουν κι αυτοί, τη δική σας φωνή!

Το «Ραδιόφωνο» σας δινει τη δυνατότητα να ηχογραφήσετε τη φωνή σας και να τη στείλετε με email στον ραδιοφωνικό σταθμό που ακούγατε λίγο πριν!

Ηχογραφήστε τη φωνή σας, ακούστε την, κρατήστε ή διαγράψτε το αρχείο και στείλτε email, με τον πιό απλό τρόπο!

Επιλέξτε το χάρτη της εφαρμογής και δείτε όλες τις πόλεις του κόσμου, βρειτε άμεσα τα ραδιόφωνα της περιοχής σας σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων ή αναζητήστε ραδιόφωνα με το όνομα της πόλης ή της χώρας.

Προστέθηκαν λίστες όλων των χωρών αλλά και των πόλεων. Επιλέγοντας τις χώρες θα δείτε πρώτη στη λίστα τη δική σας χώρα αλλά και την πόλη που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή.

Τώρα μπορείτε να στείλετε με email την ηχογράφηση του αγαπημένου σας προγράμματος κι αν το αρχείο είναι πολύ μεγάλο, σας δίνετε η δυνατότητα να το αποθηκεύσετε στο Dropbox και να το κατεβάσετε εύκολα στον υπολογιστή σας.

Προσθέσαμε νέα γραφικά υψηλής ανάλυσης και φροντίσαμε οι χρήστες της συσκευής iPad, διπλασιάζοντας το μέγεθος των pixels,να έχουν στα χέρια τους μια πολύ όμορφη και λειτουργική εφαρμογή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC