Ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια προσφέρει το Twitter στους χρήστες του!

Ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια προσφέρει το Twitter στους χρήστες του!
Οι χρήστες του Twitter πλέον θα συνδέονται στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με https. 

Με το https οι χρήστες του δημοφιλούς … κοινωνικού δικτύου θα είναι  πιο προστατευμένοι από από κακόβουλα άτομα που ενδεχομένως να παρακολουθούν τις αναρτήσεις τους.

Μπορεί τα Tweets των χρηστών να είναι δημόσια, όμως ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και η επιλογή των direct messages τα οποία τα βλέπει μόνο το άτομο στο οποίο στέλνονται.

Με αφορμή αυτό αλλά και για να μην μπορούν εύκολα να ταυτιστούν τα tweets με την πραγματική ταυτότητα του χρήστη, το Twitter αποφάσισε να παρέχει πλέον ασφαλή σύνδεση.

Ήδη εδώ κι ένα χρόνο το Twitter προσφέρει στους χρήστες προαιρετικά τη δυνατότητα για ασφαλείς συνδέσεις όμως σχεδόν κανένας δεν έμπαινε στη διαδικασία να το κάνει ακόμη και αν γνώριζε ότι μπορούσε.

Έτσι το Twitter πλέον αλλάζει πολιτική και κάνει όλες τις συνδέσεις https υποχρεωτικά για όλους τους χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC