Αλλάζει τους όρους χρήσης το Pinterest

Αλλάζει τους όρους χρήσης το Pinterest
 

Μπορεί το Pinterest να θεωρείται το πλέον ανερχόμενο κοινωνικό δίκτυο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένει στο απυρόβλητο σε ό,τι αφορά την κριτική και τις κατηγορίες. Ήδη έχει τεθεί το ζήτημα για το κατά πόσον η ίδια η χρήση του αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ πρόσφατα εκφράστηκαν σχετικά με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Αναφερόμαστε φυσικά στον όρο σύμφωνα με τον οποίο το περιεχόμενο που ανεβάζουν οι χρήστες του ανήκει στο ίδιο το Pinterest, το οποίο μπορεί αν θέλει ακόμη και να το πουλήσει.

Προκειμένου λοιπόν να απαντήσει σε κάποιες από τις κατηγορίες αυτές, η υπηρεσία έστειλε στους χρήστες της ενημερωτικό e-mail ότι σκοπός της δεν ήταν ποτέ να πουλήσει το περιεχόμενο των χρηστών και η συγκεκριμένη παράγραφος θα αφαιρεθεί εντελώς από τις 6 Απριλίου.

Επίσης, τόνισε ότι εφεξής θα απαγορεύεται η δημοσίευση περιεχομένου που ενθαρρύνει την αυτοκακοποίηση, ενώ έχει απλοποιηθεί κατά πολύ η αναφορά περιεχομένου που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC