Αλλαγή εμφάνισης του Google+ και νέο Hangout.

Αλλαγή εμφάνισης του Google+ και νέο Hangout.

googleplusΣημαντικές αλλαγές, οι οποίες στο σύνολο τους ξεπερνάνε τις 40, ανακοίνωσε η Google για τη δική της υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, το Google Plus.

Το stream, η σημαντικότερη ενότητα κάθε ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ανασχεδιάζεται πλήρως και από το κλασσικό στυλ που έχουμε συνηθίσει και από το Facebook η ανάγνωση των ενημερώσεων των φίλων σας θυμίζει πλέον μια εφημερίδα. Η κάθε ενημέρωση που σας αφορά παρουσιάζεται σαν μικρό άρθρο και με δυνατότητα να επιλέξετε την εμφάνιση τους σε δύο ή τρεις στήλες ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης ή της σχετικής ρύθμισης που θα επιλέξετε. Μάλιστα δε χρειάζεται να βγείτε από το περιβάλλον του Plus αφού με ένα κλικ και ένα μικρό animation, αποκαλύπτεται το πλήρες άρθρο.
Όπως αναμενόταν, η Google ανακοίνωσε την ενοποίηση των τριών υπηρεσιών επικοινωνίας, το Google Talk, το Google+ Messenger και το Hangout του Google Plus κάτω από μια κοινή στέγη με την ονομασία Hangouts. Με στόχο οι συζητήσεις μέσω του Hangouts να γίνουν πιο ζωντανές, μπορούμε να δούμε πότε πληκτρολογεί κάποιος συνομιλητής μας την απάντηση του αλλά και να προσθέσουμε φωτογραφίες στη συζήτηση με πολύ εύκολο τρόπο. Οι ομαδικές συζητήσεις μέσω βίντεο γίνονται και αυτές πιο εύκολες χωρίς καμία χρέωση όπως επισημαίνει η Google, μια σαφή αναφορά στο Skype. Το Hangouts θα είναι διαθέσιμο από σήμερα ως web υπηρεσία και ως εφαρμογή για iOS και φυσικά Android.
Συνδυάζοντας την κάμερα σας και το cloud, το Google Plus επιτρέπει την αποθήκευση του πλήρους μεγέθους μιας φωτογραφίας, με όριο τα 15GB ανά λογαριασμό. Ακόμα η υπηρεσία επιλέγει την καλύτερη φωτογραφία από ένα άλμπουμ , εξαιρώντας τις θολές φωτογραφίες η αναλύοντας μια φωτογραφία για ύπαρξη πολλών προσώπων και αν αυτοί είναι χαρούμενοι. Ακόμα αν στη φωτογραφία περιλαμβάνονται πρόσωπα τα οποία περιλαμβάνονται στο κλειστό κύκλο σας, τότε αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να ξεχωρίσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία η Google από τις υπόλοιπες.Στις νέες δυνατότητες περιλαμβάνεται και η εξελιγμένη επεξεργασία φωτογραφιών για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα, αφαιρώντας το θόρυβο από τις φωτογραφίες σας, αλλάζοντας το χρώμα των προσώπων σε μια φωτογραφία και προσθέτοντας διάφορα εφέ για πιο ζωντανά αποτελέσματα. Η κάθε αλλαγή μπορεί να γίνει από το χρήστη, με το Google Plus να συγκρίνει την παλιά και την νέα κατάσταση της φωτογραφίας.Οι νέες αλλαγές του Google Plus θα γίνουν διαθέσιμες από σήμερα σταδιακά σε όλους τους λογαριασμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC