Αλλαξαν οι χάρτες της Google

Αλλαξαν οι χάρτες της Google

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα την αναβάθμιση των Maps. Πως μεταφράζεται στην πράξη;

Αρχικά, ένα από τα πιο εντυπωσιακά νέα features το Immersive View, που σου επιτρέπει στην ουσία να βλέπεις την διαδρομή σου σε επίπεδο δρόμου σε 3D.

Εν ολίγοις σου δίνει μια άκρως ρεαλιστική και λεπτομερή θέαση του περιβάλλοντος, της κατεύθυνσης που θα ακολουθήσεις, ακόμη πριν καν ξεκινήσεις.

Μια άλλη σημαντική αναβάθμιση είναι το Google Maps Search, που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), για να βρει σχετικές τοποθεσίες βάσει των ενδιαφερόντων σου και των αναγκών σου. Δηλαδή, αν αναζητάς ένα εστιατόριο, το Google Maps θα σου εμφανίσει επιλογές σχετικές με το budget σου, τις γεύσεις σου και τη διαθεσιμότητα.

Ο πλοηγός αναβαθμίζεται και αυτός, με τη βοήθεια της AI, με βελτιωμένη δυνατότητα πλοήγησης στις λωρίδες του δρόμου και των κόμβων αλλά και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την κίνηση. Θα εμφανίζει ακόμη και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, σχετικά με την κατάσταση του δρόμου, όπως πιθανά ατυχήματα.

Τέλος θα προσθέσει σταδιακά και πληροφορίες για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ λαμβάνει και ένα νέο AR feature. Ο λόγος για το Lens in Maps, που χρησιμοποιεί AI για να αναγνωρίσει αντικείμενα και μέρη με την κάμερα του κινητού, ενώ θα μπορείς να ζητάς από την AI περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα μέρη ή πως να πας εκεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC