Αναβάθμιση λογισμικού για το PlayStation Vita

Αναβάθμιση λογισμικού για το PlayStation Vita

Στην έκδοση 1.61 αναβάθμισε η Sony το firmware του Playstation Vita μία ημέρα μόνο πριν από την κυκλοφορία του …

συστήματος στην αγορά της Ευρώπης. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις οδηγίες, το firmware update προσθέτει την εφαρμογή Maps στην κεντρική οθόνη και επιπλέον δίνει τη δυνατότητα καταγραφής video με την κάμερα, κάνοντας χρήση της εφαρμογής Photo.

Ακόμη, οι κάτοχοι του συστήματος θα μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια τόσο στο PS Store όσο και στο Facebook, ενώ οι παίκτες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση θα εμφανίζονται πλέον στην οθόνη Discoveries της εφαρμογής Near. Τέλος, είναι πια και επίσημα διαθέσιμη η έκδοση Mac OS του Content Manager Assistant.

Ακόμη, οι κάτοχοι του συστήματος θα μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια για τα προϊόντα που κάνουν στο PS Store και στο Facebook, ενώ οι πληροφορίες των παικτών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση φαίνονται πλέον στην οθόνη Discoveries της εφαρμογής Near. Τέλος, διατέθηκε και επίσημα η Mac OS έκδοση του Content Manager Assistant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC