Αναδρομή στο 2011 μέσα από το Twitter

Αναδρομή στο 2011 μέσα από το Twitter

 

καινοτομίες, ιστορίες έμπνευσης, ελπίδας και απώλειας, γεγονότα τα οποία δεν ξέφυγαν από τα άγρυπνα μάτια των χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου Twitter.

Το κοινωνικό δίκτυο το 2011, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενηλικιώθηκε και άρχισε να αποκτά ένα πιο ενημερωτικό και mainstream χαρακτήρα, επιδέχθηκε έναν σχετικό ανασχεδιασμό και σημείωσε κάποια νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Άφησε, θα λέγαμε την εικόνα ενός δικτύου όπου κυρίως επώνυμοι αναρτούσαν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι και μετατράπηκε σε ένα δυναμικό site προτάσεων, διασύνδεσης και πολυμέσων.

Πόλλοι είναι εκείνοι που εγγράφονται σε συγκεκριμένους λογαριασμούς για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε σχεδόν όλους του τομείς και ασχολίες. Φυσικά όταν κάτι συνταρακτικό συμβαίνει σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, τότε είναι που τα Tweets παίρνουν φωτιά και οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, μιας και οι χρήστες γίνονται και οι ίδιοι ρεπόρτερ – ίσως και πιο αξιόπιστοι μερικές φορές από εκείνους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το παρακάτω βίντεο, που συνέθεσε ο Jeremiah Warren, αποτελεί μια ιστορική αναδρομή των σημαντικότερων ιστοριών που σημάδεψαν την ανθρώπινη ιστορία σε όλους τους τομείς της για το 2011.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC