Ανακοινώθηκε για PC το Bendy: The Cage

Ανακοινώθηκε για PC το Bendy: The Cage

To Bendy: The Cage, είναι η νέα προσθήκη στη γνωστή σειρά indie horror games. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC εντός του 2024 και η Joey Drew Studios επιστρέφει για μια ακόμα φορά σε ρόλο developer και εκδότη. Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες.

Τα γεγονότα τοποθετούνται στην ίδια χρονική περίοδο με εκείνα του Bendy and the Dark Revival, που κυκλοφόρησε το 2022.

Αυτό ίσως σημαίνει πως θα υπάρξει μια επαναληψή τους, αλλά απο διαφορετική οπτική. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, το Bendy: The Cage αφηγείται την τρομακτική ιστορία του Henry που προσπαθεί να αποδράσει από τη φυλακή Keeper, γνωστή και ως The Pit. Σηματοδοτεί την επιστροφή του Henry Stein, πρωταγωνιστή του Bendy and the Ink Machine. Ακόμα, το The Pit περιγράφεται ως μια κόλαση από μέταλλο και αίμα, γεμάτη σκοτενές ψυχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC