Απίστευτο! Η OpenAI φέρνει πίσω ως CEO τον Sam Altman! Αφού απείλησαν να παραιτηθούν όλοι οι υπάλληλοι

Απίστευτο! Η OpenAI φέρνει πίσω ως CEO τον Sam Altman! Αφού απείλησαν να παραιτηθούν όλοι οι υπάλληλοι

Απίστευτο σκηνικό στην OpenAI η οποία μετά την αιφνιδιαστική απόλυση του Sam Altman τον φέρνει πίσω, πάλι ως CEO!

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Altman να επιστρέψει μετά την απόλυσή του ως CEO με καινούργιο ΔΣ στην εταιρεία.

Ολα αυτά αφού σχεδόν όλοι οι υπάλληλοί της απείλησαν να παραιτηθούν λόγω της αιφνιδιαστικής απομάκρυνσής του.

Ο Altman, ο οποίος απολύθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της OpenAI την Παρασκευή μετά από διαφωνίες σχετικά με το πόσο γρήγορα πρέπει να αναπτυχθεί και να αξιοποιηθεί η τεχνητή νοημοσύνη, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία για να επιστρέψει. Οι συνομιλίες αυτές έφτασαν σε αδιέξοδο την Κυριακή, εν μέρει λόγω της πίεσης από τον Altman και άλλους να παραιτηθούν τα υπάρχοντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Εντωμεταξύ η Microsoft Corp., ανακοίνωσε χθες ότι θα προσλάβει τον Altman για να ηγηθεί μιας νέας εσωτερικής ομάδας τεχνητής νοημοσύνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC