Αργεί ακόμα ο διάδοχος του Xbox 360

Αργεί ακόμα ο διάδοχος του Xbox 360

 

ότι δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο για τη δικιά της κονσόλα, Xbox 360, μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Chris Lewis της Microsoft, «(το Xbox 360) βρίσκεται στο μέσο της ζωής του». Δεδομένου ότι η τρέχουσα κονσόλα της Microsoft ανακοινώθηκε το 2005, και αν πιστέψουμε τα όσα λέει ο Lewis, το επόμενο Xbox θα πρέπει να αναμένεται γύρω στο 2017;

Η αισιοδοξία της Microsoft για το μέλλον του Xbox 360 οφείλεται φυσικά στο Kinect. Το σύστημα κινητικού χειρισμού έχει γίνει πολύ δημοφιλές τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να ενισχυθούν σημαντικά οι πωλήσεις του Xbox 360.

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι η Microsoft θα περιμένει τόσα χρόνια για να ανακοινώσει νέα κονσόλα. Το επόμενο PlayStation δεν πρόκειται να αργήσει τόσο πολύ, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε μέχρι τότε και το διάδοχο του Wii U! Όσο καλά και να πάει το Kinect, το hardware του Xbox 360 θα απέχει πολύ από τον ανταγωνισμό σε λίγα χρόνια.

πηγή: epcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC