Αργεί να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία του νέου iPad

Αργεί να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία του νέου iPad
 

Μπορεί η μπαταρία του νέου iPad να του δίνει αυξημένη αυτονομία αλλά αυτό δυστυχώς δεν έρχεται χωρίς κόστος. Σε χρόνο τουλάχιστον.

Προκειμένου λοιπόν η Apple να πετύχει αυτονομία των 10 ωρών επέλεξε να τοποθετήσει μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, που μπορεί να καλύψει τις μεγάλες ενεργειακές ανάγκες που δημιουργούνται λόγω οθόνης Retina αλλά και τεχνολογίας LTE.

Η μπαταρία του νέου iPad έχει περίπου 70% μεγαλύτερη χωρητικότητα από εκείνη που χρησιμοποιείται και τροφοδοτεί το iPad 2. Αυτό συνεπάγεται όμως και αντίστοιχη αύξηση στον χρόνο που απαιτείται για την φόρτιση.

Επομένως ο χρήστης έχει μεν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία αλλά χρειάζεται να περιμένει αρκετά περισσότερο προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης όταν αδειάζει εντελώς η μπαταρία της συσκευής.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εξαιρετική επίδοση αν σκεφτούμε ότι η οθόνη της συσκευής είναι τύπου Retina και ότι ο επεξεργαστής γραφικών έχει τετραπλό πυρήνα, στοιχεία που θεωρούνται ότι καταναλώνουν υπερβολική ενέργεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC