Αργεί πολύ ακόμα το νέο Xbox;

Αργεί πολύ ακόμα το νέο Xbox;

Μερικές δηλώσεις στελέχους της Microsoft στάθηκαν η αφορμή για να ξεκηνίσουν φήμες για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Xbox … 360.

Μπορεί να είδαμε τη Nintendo να παρουσιάζει το διάδοχο του δημοφιλούς Wii όμως μάλλον το ίδιο δεν θα συμβεί σύντομα και με τη Microsoft για το διάδοχο του Xbox 360 σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Chris Lewis της Microsoft, το Xbox 360 βρίσκεται στο μέσο της ζωής του όπτε σύμφωνα με τους υπολογισμούς, αν αναλογιστεί κανείς οτι η τρέχουσα κονσόλα της Microsoft ανακοινώθηκε το 2005 τότε το νέο Xbox θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου κοντά στο 2017.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι σχετικά πρόσφατα η Microsoft κυκλοφόρησε το Kinect το οποίο βοήθησε πολύ στην ενίσχυση των πωλήσεων της κονσόλας.

Πάντως δεν είναι και πολύ λογικό η Microsoft να κρατήσει τόσο πολύ ακόμα την τρέχουσα έκδοση της κονσόλας αφού σε λίγο καιρό και η Sοny ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το διάδοχο του PlayStation 3 οπότε το Xbox 360 θα υστερεί σε θέμα hardware από τους ανταγωνιστές του.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC