Αυτά είναι τα μέλη της ομάδας χάκερ Lulzsec!

Αυτά είναι τα μέλη της ομάδας χάκερ Lulzsec!

Ομάδα χάκερ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών της ομάδας χάκερ Lulzsec.

Μετά από 50 μέρες hacking σε πολλές … μεγάλες εταιρίες και μη, η ομάδα χάκερ Lulzsec ανακοίνωσε οτι σταματάει την ενεργό δράση της.

Επίσης μαζί με την ανακοίνωσή τους άφησαν δώρο σε όλους τους χρήστες, τα στοιχεία 550.000 χρηστών του Battlefield Heroes, κωδικούς 50.000 μελών από gaming φόρουμ, στοιχεία 200.000 χρηστών hacking φόρουμ και πολλά ακόμα δεδομένα τα οποία είχαν κλέψει σε διάφορες επιθέσεις τους.

Αυτό όμως που δεν περίμεναν ήταν να δουν τα ονόματά τους καθώς και πολλά ακόμα στοιχεία τους, να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από τα μέλη μιας άλλης ομάδας χάκερ που ονομάζεται A-Team.

Οπότε μετά από αυτή την αποκάλυψη δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να δούμε συλλήψεις από τις αγγλικές Αρχές, αφού όπως φαίνεται οι περισσότεροι από αυτούς ζούσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC