Αυτά είναι τα πρώτα διασπώμενα USB Stick!

Αυτά είναι τα πρώτα διασπώμενα USB Stick!

Ένα πρωτότυπο USB που οργανώνει κάθε χρήστη.

Πολλοί είναι οι χρήστες υπολογιστών που βαριούν … ται ή απλά δεν ξέρουν να οργανώσουν τα δεδομένα τους στο USB stick που έχουν στην κατοχή τους με αποτέλεσμα να έχουν όλα τα αρχεία τους, επαγγελματικά και προσωπικά, μπερδεμένα.

Με αφορμή αυτό, ο σχεδιαστής Hyunsoo Song δημιούργησε το πρώτο modular USB stick το οποίο ονομάζεται Amoeba και στην ουσία αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μέρη, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους σε σειρά δημιουργώντας ένα μεγάλο.

Στο καθένα από τα μέρη του Stick, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τα αρχεία του αυτόματα ανάλογα με το είδος τους (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και έγγραφα) ξεχωριστά για να μπορεί να μην τα μπερδεύει μεταξύ τους και να τα έχει σε τάξη.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC