Αυτά είναι τα όχι και τόσο “έξυπνα” smartphone της αγοράς!

Αυτά είναι τα όχι και τόσο “έξυπνα” smartphone της αγοράς!

H εταιρία διαδικτυακών εφαρμογών ασφαλείας Bit9, δημοσίευσε μία λίστα με τα smartphones τα οποία είναι εύκολο να δεχθούν επιθέσεις από … hacker.

Οι ειδικοί της εταιρίας συγκέντρωσαν τις πιο δημοφιλείς συσκευές της αγοράς και τις πέρασαν από διάφορα τεστ ασφαλείας και στη συνέχεια έκαναν μία λίστα με το ποιες είναι πιο εύκολο να δεχθούν επίθεση από χάκερ.

Οι συσκευές που είναι πιο ευάλωτες γενικότερα, σύμφωνα, πάντα με τα αποτελέσματα της έρευνας, είναι αυτές που χρησιμοποιούν Android λειτουργικό μιας και το 56% που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχουν την τελευταία ενημερωμένη έκδοση πράγμα που αφήνει κάποια κενά στην ασφάλεια της συσκευής.

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί οι χρήστες αμελούν να ενημερώσουν τη συσκευή τους, ή επειδή η συσκευή τους είναι παλιά και η εταιρία δεν παρέχει πλέον υποστήριξη για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα αυτή με τα όχι και τόσο έξυπνα smartphones:

Samsung Galaxy Mini
HTC Desire
Sony Ericsson Xperia X10
Sanyo Zio
HTC Wildfire
Samsung Epic 4G
LG Optimus S
Samsung Galaxy S
Motorola Droid X
LG Optimus One
Motorola Droid 2
HTC Evo 4G
iPhone 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC