Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από την νέα έκδοση του Android 4.0;

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από την νέα έκδοση του Android 4.0;

Οι πρώτες εικόνες από την νέα έκδοση Android Ice Cream Sandwich διέρρευσαν στο … διαδίκτυο.

Δύο εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται να δείχνουν μερικά από τα νέα στοιχεία που θα έχει η νέα έκδοση του Android, Ice Cream Sandwich (4.0).

Σύμφωνα λοιπόν με τις εικόνες αλλά και με τις πληροφορίες, η νέα έκδοση του Android θα φέρει αρκετές αισθητικές αλλά και λειτουργικές αλλαγές στις διάφορες εφαρμογές, οπότε με βάση αυτό, η εφαρμογή του Gmail θα έχει νέο σχεδιασμό ενώ το Google search θα γίνει ακόμα πιο απλό.

 

Τέλος ακόμα μία αλλαγή που θα δούμε στο Android 4.0 θα είναι η κάμερα η οποία αναβαθμίζεται και πλέον θα προσφέρει panorama mode.

Βέβαια κατά πόσο είναι γνήσιες αυτές οι εικόνες δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα κανένας μιας και είναι πολύ εύκολο να τις δημιουργήσει κάποιος όμως όπως είναι αναμενόμενο τα site που τις έχουν ανεβάσει υποστηρίζουν οτι προέρχονται από έγκυρες πηγές…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC