Αd-Aware 10: Αποκλειστικό prelaunch στην Ελλάδα

Αd-Aware 10: Αποκλειστικό prelaunch στην Ελλάδα

Η εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Lavasoft μάς έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να σας παρουσιάσουμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, και 24 ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, την ολοκαίνουρια έκδοση του Ad-Aware.

 

Το Ad-Aware παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1999 ως ένα εργαλείο ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση του spyware. Στην πάροδο του χρόνου το πρόγραμμα εξελίχθηκε σε ένα πολύπλευρο εργαλείο ασφάλειας, με την έκδοση 10 να προσφέρει αρκετές νέες λειτουργίες.
 

Οι δύο engines του προγράμματος φαίνεται να κάνουν μια καλύτερη δουλειά όσον αφορά στην προστασία σας από τους ιούς και το spyware. Επιπλέον η free έκδοση του Ad-Aware περιλαμβάνει προχωρημένες λειτουργίες προστασίας σε πραγματικό χρόνο, τις οποίες τις συναντούσε κανείς πριν μόνο σε εμπορικές εκδόσεις λύσεων ασφαλείας. Έτσι οι ύποπτες δραστηριότητες εντοπίζονται και μπλοκάρονται πριν καν τρέξουν, το πρόγραμμα παρακολουθεί συνεχώς την Registry και σας ενημερώνει όταν ένα πρόγραμμα επιχειρήσει να κάνει αλλαγές. Επιπλέον το Ad-Aware μπλοκάρει συνδέσεις σε επικίνδυνα sites τα οποία μεταδίδουν malware με την επίσκεψη σε αυτά.

 

Το Ad-Aware 10 Free παρακολουθεί, επίσης, τα downloads σας και σας προστατεύει από τα μολυσμένα αρχεία.

 

Μια νέα μπάρα εργαλείων προσφέρει βασική προστασία για το browser σας (μόνο στον Internet Explorer και τον Firefox), ελέγχοντας τα links και τα URLs σε πραγματικό χρόνο, προειδοποιώντας σας έγκαιρα για τους online κινδύνους. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις στην ταχύτητα του προγράμματος, στην παρακολούθηση συμπεριφοράς στο sandbox και πολλά ακόμα.

 

Σημειώστε ότι το Ad-Aware 10 Free είναι πιο εύχρηστο από ποτέ χάρη στο επανασχεδιασμένο και απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας του αλλά και στο νέο game mode.

 

Βάζοντας τα όλα αυτά στη ζυγαριά προκύπτει για άλλη μια φορά μια καλή και αξιόπιστη λύση ασφαλείας – η οποία είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στις εμπορικές εκδόσεις της σουίτας.

 

Το Ad-Aware 10 Free λανσάρεται επίσημα την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Μπορείτε, επίσης, να κατεβάσετε την έκδοση Pro με ισχύ 30 ημερών.
 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_19.png?w=1110

 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_232.png?w=1110

 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_37.png?w=1110

 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_45.png?w=1110

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC