Για «πέταμα» 130 εκατομμύρια tweets!

Για «πέταμα» 130 εκατομμύρια tweets!

 

τρίτα αυτών, δηλαδή περίπου τα 130 εκατ., είναι μάλλον για πέταμα και δεν αξίζει κανείς να τα διαβάσει, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Οι ερευνητές των πανεπιστημίων ΜΙΤ, Κάρνεγκι Μέλον και Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Τζόρτζια, ζήτησαν από 1.500 χρήστες του δικτύου να αξιολογήσουν περίπου 44.000 σύντομα μηνύματα -tweets- από 21.000 χρήστες.

Όπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail, μόνο το 36%, δηλαδή περίπου το ένα τρίτο των μηνυμάτων βαθμολογήθηκε ότι άξιζαν να διαβαστούν. Το 25% των μηνυμάτων, δηλαδή ένα στα τέσσερα, απορρίφθηκε τελείως για διάφορους λόγους, ενώ τα υπόλοιπα κρίθηκαν απολύτως αδιάφορα.

Οι χρήστες δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει να διαβάζουν συνεχώς παράπονα και γκρίνιες ή ενημερώσεις για το πού βρίσκεται κάποιος χρήστης ανά πάσα στιγμή, πώς νιώθει ή τι κάνει. Ιδιαίτερα πληκτική θεωρείται και η παρακολούθηση συνομιλιών με ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα σε δύο άλλους χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC