Δε θα έρθει το Angry Birds Space στο Windows Phone

Δε θα έρθει το Angry Birds Space στο Windows Phone
 
Μπορεί το Angry Birds Space να κυκλοφόρησε για PC, Mac, Android και iOS αλλά απ’ ο,τι φαίνεται η Rovio πρόκειται να στεναχωρήσει τoυς κατόχους συσκευών Windows Phone.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχουν σχέδια για τη μεταφορά του στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τουλάχιστον προς το παρόν καθώς το κόστος είναι αρκετά υψηλό.

Ο Peter Vesterbacka, CEO της Rovio μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εάν μετρήσετε τις ενεργοποιήσεις, τα iOS και Android OS είναι με διαφορά οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες. Αν και επιθυμούμε παρουσία σε όλες τις οθόνες, οφείλουμε να αναλογιστούμε και το κόστος μεταφοράς σε μικρότερου βεληνεκούς πλατφόρμες. Απαιτείται πολύ δουλειά για την ανάπτυξη του παιχνιδιού στο Windows Phone, καθώς η εφαρμογή πρέπει να ξαναγραφτεί από την αρχή».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC