Διέρρευσαν οι πρώτες “πληροφορίες” για το iPhone 5!

Διέρρευσαν οι πρώτες “πληροφορίες” για το iPhone 5!
Κάποιος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Foxconn στην Κίνα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το νέο iPhone 5.Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το νέο smartphone της Apple θα έχει τελείως διαφορετικό design από το iPhone 4 και το iPhone 4S.Για την ώρα τα υποψήφια σχέδια του iPhone 5 έχουν ήδη μπει στην παραγωγή και ετοιμάζονται για εξέταση και στη συνέχεια οι ειδικοί της Apple θα δουν ποιο σχέδιο τελικά θα πάρει τον τίτλο του νέου iPhone.

Όπως είναι λογικό τα δείγματα που ετοιμάζονται, διαφέρουν σχεδιαστικά μεταξύ τους, όμως όλα έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο και βασικότερο κοινό στοιχείο μεταξύ τους είναι η 4 ιντσών οθόνη, η οποία ενδεχομένως θα κατασκευαστεί από την LG. ενώ επίσης θα είναι συμμετρικό σε πάχος, αλλά και μακρύτερο και πλατύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Έτσι οι δοκιμαστικές συσκευές αν και δεν είναι οι τελικές δεν δείχνουν να έχουν καμία σχέση με το σχέδιο του iPhone 4S.

Τέλος το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, την περίοδο που μας έχει συνηθίσει η εταιρία να ανακοινώνει και να κυκλοφορεί τα νέα iPhone.

Mέχρι τότε αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα πολλές φήμες για τοι αφορά το νέο iPhone, όπως γίνεται πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC