Διαγωνισμός «Δείξ΄τους» της Εθνικής Τράπεζας

Διαγωνισμός «Δείξ΄τους» της Εθνικής Τράπεζας

 

στόχο έχει να συμβάλει στη γεφύρωση του «ψηφιακού χάσματος» ανάμεσα στους νεότερους και τους μεγαλύτερους, στους περισσότερο «εξοικειωμένους» και σε εκείνους που έχουν μείνει έξω από τον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας και τα νέα μέσα επικοινωνίας. 

Όπως επισημαίνεται, ο διαγωνισμός συγκέντρωσε συνολικά 288 έγκυρες συμμετοχές, από την 3η Μαρτίου 2011 έως και την 30η Ιουνίου 2011, μέσω του ιστότοπου www.deixtous.gr, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης, λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία, όπως η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα, το χιούμορ, η έμπνευση και η σαφήνεια του μηνύματος, ανέδειξε έξι μεγάλους νικητές.

Μέσα από τις υπόλοιπες 282 έγκυρες συμμετοχές, σε κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, παρουσία συμβολαιογράφου, αναδείχθηκαν 20 τυχεροί, που κέρδισαν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ ο καθένας.

Η λίστα των νικητών βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο www.deixtous.gr. Σημειώνεται ότι τα δώρα θα απονεμηθούν σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο i-bank store, στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall Athens.

Η ενέργεια «δείξ’ τους» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC